zondag 6 november 2011

Tilda schaatjes

Op de creafamiliedag in oktober hadden we, zoals velen al hebben gelezen op Gera haar Droaties-Proaties, een Tilda workshop. We hadden allemaal iets uitgezocht uit een Tilda boek en daar gingen we mee aan de slag onder leiding van de cursusleidster. Omdat mama en ik dus niet echt een project hoefden voor te bereiden hadden we besloten het een en ander vooraf te maken als voorbeeld. Naast de Tilda poppen die we in de maak hadden besloot ik ook deze schaatjes te maken.


De 'ijzertjes' van hout had ik besteld en samen met moeders kwamen ze tot stand. Ik was er helemaal weg van en dacht 'dat gaan ze vast allen leuk vinden'. Dus wat gaan we daaraan doen? Tja 'ijzertjes' maken. Vriend lief op pad gestuurd voor een stukje hout, de schaatjes overgetrokken en zagen maar, schuren en joehoe wat een feest. Het pakketje met de ijzertjes, het voorbeeld en uitleg lag voor iedereen klaar op de werkplek. Bij binnenkomst werden alle voorbeelden uitbundig bekeken en ook de schaatjes waren in trek. (niemand had nog op de werkplek gekeken). Vervolgens aan de gang dan maar en jahoor daar kregen ze het pakketje in de smiezen. Het was een succes ;-).

Groetjes Margreet

9 opmerkingen:

Gonny zei

Wat zien de schaatsjes er leuk uit.
En wat een leuk idee om voor iedereen een pakketje te maken.

'T atelier zei

Ze hangen erg leuk aan de spiegel! Ik ben nog druk met juiste stofjes vinden maar ik wil ze ook deze kerst hebben hangen hoor! Liefs van mij

Ida vilt creatief zei

Ondanks dat ik een heerlijk weekend uit ben geweest, spijt het me toch dat ik er niet bij was ;-))
Prachtig mooi!

angelina zei

Ik vind ze ook wel heel erg leuk!!! Liefs Angelina

Carla zei

Haaaa! Je bent ook weer in blogland, leuk! De schaatsjes zijn inderdaad erg schattig!! Maar nog niet aan toegekomen helaas.
Liefs Carla.

vrouw Hommel zei

Wat een leuke schaatsjes, laat de winter maar komen!

Esther zei

Ze zijn prachtig, ik heb er vorig jaar 1 gemaakt, leuk werkje groetjes Esther.

rianne zei

Wat een leuke schaatsen heb je gemaakt. Je bent in ieder geval op tijd voor de vorst weer in het land komt. ha ha. Mooi gemaakt hoor.
Groetjes Rianne.

brigitte zei

Erg leuk gemaakt.
Ook de stofjes zijn super.
Voor mij staan ze nog op mijn verlanglijstje.
Groetjes Brigitte