woensdag 3 augustus 2011

Kopenhagen


Mijn vakantie zit er alweer bijna op. De trip naar Kopenhagen is achter de rug en kijk ik terug op een super vakantie ondanks het niet hele mooie weer.


Kopenhagen staat bekend om het beeld van het sprookje 'De Kleine Zeemeermin'. De sprookjes van H.C. Andersen zijn bij mij favoriet. We moesten dus langs de spots die daarmee te maken hebben.


In de stad staan meerdere beelden van dhr. Andersen.
Het is een prachtige stad, veel te zien en de mensen zijn er erg beleefd en op hun gemak. Het is er schoon en netjes maar wel heel erg duur ;-). De grootste winkelstraat van Europa hebben we dus maar niet leeggekocht. Wel hebben we de scandinavische hobby winkel bezocht. Wat een feestje! Daar later meer over.

Groetjes Margreet

3 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Fijn dat je zo hebt genoten.

Esther zei

Het is inderdaad een mooie schone stad, fijn dat jullie et naar jullie zin hebben gehad, ben benieuwd naar je hobby aankopen. Groetjes Esther"

Gera zei

Hoi Mar,

Klinkt goed! Heerlijk zo'n vakantie!
Leuk om dan een hobbywinkel 'in den vreemd' kunt bezoeken! Ik probeer vaak voordat we weggaan uit te zoeken of er ergens in de buurtwat te vinden is :-). Maar helemaal leuk wanneer je zomaar verrast wordt doordat je er toevallig tegenaan loopt.

liefs, Gera