zondag 27 februari 2011

Liebster Blog Award


Deze award ontving ik van Wolfjes Wereld. Lief dat je mijn blog in het zonnetje zet Wolfje, bedankt!

Volgens de regeltjes van Liebster Blog zou ik nu 3-5 blogs kunnen selecteren en deze dames/heren kunnen blij maken met deze award. Maar......... ik kan niet kiezen. Iedereen is op zijn of haar manier uniek en creatief. Mijn lijst met blogs die ik volg word wekelijks langer en de ideetjes schieten je om de oren. Vandaar dat ik deze award geef aan iedereen die mij volgt op welke manier dan ook. Wil jij wel graag 3-5 mensen deze lieve award geven, kopieer dan onderstaande regels. Daar lees je precies in hoe en wat.
Voor nu maak ik van deze gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor alle goeds die ik via mijn blog mag ontvangen.


Wat moet je doen na ontvangst en acceptatie:

Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

Groetjes Margreet
6 opmerkingen:

Gonny zei

Gefeliciteerd met je award. Leuk hé, om hem te krijgen.

Groet, Gonny

Carla zei

Proficiat met je award Mar! Leuk!!
Liefs Carla.

Esther zei

Wat een goed/leuk idee om je award(gefeliciteerd) zo door te geven, ga het de volgende keer ook zo doen( als je het goed vind) Fijne week Groetjes Esther.

WOLfje zei

Dat had ik nu ook! Jouw oplossing is ook een hele goede manier vind ik.....

Anoniem zei

Did you heard what Rob Matts said about that?

cheap cialis

E Strea Chikitu zei

ook ik herken dat. Je wilt je trouwe schare ook niet teleurstellen... En aan de andere kant is niet iedereen die m krijgt er (even) blij mee!