maandag 13 september 2010

Egel Koen met pompoen

Wat was het een prachtig weekend!
Vrijdag moeders jarig, zaterdag Niels en zondag wederom heerlijk met de familie bij elkaar. Zoals elke keer wanneer we naar Oosterstreek afreizen, ook deze keer weer een hele happening met elkaar. Tussen de middag een picknick met soep en lekkers en heel veel moois en gezelligheid Dankjullie wel Gera en Carla en Thalia. Foto's om na te genieten worden er zat gemaakt en van kletsen komt tussendoor niet erg veel ;-). Maar daar hadden Thalia en ik de terugweg tijd genoeg voor ;-).De uitlaat sleepte ineens over de grond, dus snel naar de kant. Wegenwacht gebeld, wachten wachten wachten en uiteindelijk de hele uitlaat in de auto en met een hoop kabaal verder naar huis. Wat een stunt, gelukkig hebben we er veel lol om gehad.Als laatst wil ik jullie de Egel Koen met Pompoen laten zien. Al een paar jaar geleden gemaakt maar nog zo'n schattig kereltje. Het ontwerp van Anemoontje en ook niets aan veranderd. Wel even lastig om het hoofdje er goed op te krijgen maar oefening baart kunst.

Fijne week allemaal

6 opmerkingen:

Corina zei

Wat een belevenissen voor een weekend en dan nog autopech!! Maar zo te lezen heeft dat de pret niet kunnen drukken!
Schattig is je Koen!
Groetjes Corina

Miriam zei

Koen is een schatje (toevallig heet m'n man ook Koen :) ) Autopech kan best leuk zijn hè, gelukkig kon je ermee thuiskomen. Nu laten repareren, dat is minder leuk (voor de portemoniks)

Groetjes
Miriam

Carla zei

Je Koentje is geweldig Mar!! In het echt nog mooier vind ik. Wat een belevenis zo'n weekend, één om niet snel te vergeten.
Liefs Carla.

Gera zei

Wat een fantastische dag was het zaterdag! Balen van die uitlaat:-(.
Koen is erg leuk!!! Mooi zo bij de pompoenen!

liefs, Gera

Barbara zei

Wat een lief Koentje! En hij staat zo mooi boven aan je blog! Lieve groetjes, Barbara

'T atelier zei

hahaha Het was een super dag!! Ik heb echt genoten en ook heeeeeel veel gelachen wat een vent toch ....
Kom snel weer mee knutselen hoor!
Liefs T