woensdag 3 maart 2010

Profiel fotoVandaag mijn profielfoto in de spotlight.
De krans heb ik afgelopen jaar gemaakt op de creafamiliedag die we ook dit jaar weer een aantal keren gaan organiseren. Op deze dag hadden we Gemma gevraagd of ze cursus kon geven. Hele leuke dag en natuurlijk allemaal iets moois gemaakt. Op haar site zijn hele mooie werkstukken te zien en het is erg de moeite waard om een cursus bij haar te volgen.
Allemaal een fijne dag!
Groetjes Margreet

7 opmerkingen:

Corina zei

Hij is prachtig je krans, zo heerlijk kleurrijk!
Groetjes Corina

Atelier Keet zei

Hee wat leuk om te zien!!! Gemma is afgelopen zaterdag weer in mijn atelier geweest voor een cursus. Deze wordt meestal wel gemaakt. Hij is prachtig!!

Barbara zei

Wat een prachtig mooie krans! Die wil ik ook zo graag nog eens maken. Ik had me al een keer opgegeven voor een workshop bij Atelier Keet, maar die dag viel voor mij door het barre sneeuwweer in het water ... Wie weet een andere keer? Die van jou is in ieder geval schitterend! ♥ Barbara

angelina zei

hij blijft mooi!!!
liefs angelina

Carla zei

Wat is ie prachtig hè, vooral die regenboogkleurtjes pakken mij altijd!!
Hij verdient het om profielfoto te mogen zijn!
Liefs Carla.

Corina zei

Leuk om 'm nog weer eens in het groot te zien. Mooi is-ie! Ik heb ooit eens bij Merijntje een cursus van Gemma gedaan, ik heb toen wel getwijfeld over deze krans, maar uiteindelijk heb ik een voorjaarswandkleed gemaakt.
Liefs,
Corina

Esther zei

Wat een prachtige krans. die regenboog kleuren komen mooi uit, groetjes Esther.